RAL Kleuren zijn bekend voor iedereen die werkt met kleuren

Gedurende meer dan 70 jaar heeft het ‘Duitse RAL instituut voor het verzekeren van kwaliteit en certificaten’ de RAL kleuren uitgewerkt en verstandaard, waardoor dit kleurensysteem universeel gebruikt wordt, zelf in de Verenigde Staten.De originele verzameling van kleuren was eerst geïntroduceerd in 1927 in het RAL Classic Systeem (zie hieronder). Sindsdien is RAL steeds blijven evolueren om aan de vereisten van de industrie te kunnen blijven voldoen.

Kwaliteit stralend
0
Gezond look en adem
0
Natuur vriendelijk
0
Duurzaam vakkundıg
0
Tevreden klanten
0
Decoratie Trend
0

Met het gebruik van kleuren kunt de sfeer bepalen van uw interieur en de uitstraling van uw pand van buiten. Door het gebruik van lichte natuurlijke kleuren tegen een neutrale achtergrond kunt u een rustige sfeer creëren. Ook creëert u deze sfeer door tinten van dezelfde kleurfamilie toe te passen. Kleuren die op elkaar lijken, vooral in pastel- en neutrale tinten, gaan altijd prima samen.Maar ook gewaagde en sterk contrasterende kleurencombinaties zorgen voor een opvallend resultaat. Denkt u bijvoorbeeld aan één wand in een uitspringende kleur. Het kiezen van een kleur is zeer persoonlijk. Mocht u inspiratie willen opdoen, dan adviseren wij u graag!

Bel ons voor meer informatie en mogelijkheden. Wij volgen het Trend.

Onze diensten

Totaal vastgoed onderhoud

Het totaalonderhoud van uw vastgoed is onze eerste zorg. Wij helpen u graag met het duurzaam onderhouden van uw objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij hoog op onze prioriteitenlijst.

Werkfotos

Om meer inzicht te krijgen over onze werk en diensten. 

Tevreden Klanten

Ons huis staat nu te koop en zal vast een stuk sneller verkopen.

Jan en Suzan

Particulier

Duidelijke communicatie, mooi resultaat. Goed en betrouwbaar bedrijf!.”

Ivone  Heilling

Zakelijk

Prima werk geleverd, goed bereikbaar en goed geprijsd.

Peter Jan Mouris

Welzijn

Vraag nu helemaal gratis verblijvend offerte