Schildersbedrijf delft
Schilderwerk is een ambacht

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak.Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders?Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Dat voegt waarde toe aan het woongenot.

Kleur en esthetisch aanzien

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Ook daar weten ze bij Totaal Schilderwerken het nodige van.Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld.

Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

We gebruiken watergedragen verfproducten, die minder belastend zijn voor het milieu. Geurproblemen behoren zo tot het verleden. Beter voor u en de woning.

We kunnen u met veel van dienst zijn:

Uitplamuren en fixeren van onvolmaakte ondergrondVolledig stofvrij schurenAanbrengen van een grondlaag in “vlies”Behandelen met muurverf van plafonds en wandenSchilderen van ramen en deuren, ook PVC-ramen

Decoratieve technieken met meerdere kleuren

De kleurtrends in Italië, de absolute trendsetter in decoratie, volgen wij op de voet en we begeleiden elke klant met de grootste zorg bij de keuze van kleuren en materialen om van elk interieur of elke gevel een harmonieus geheel te maken.

Met uw persoonlijke stijlvoorkeur als basis en met de trends voor de komende jaren in het achterhoofd, zodat uw woning méér dan up-to-date is en u nog jaren plezier zal schenken.

Totaal vastgoed onderhoud

Het totaalonderhoud van uw vastgoed is onze eerste zorg. Wij helpen u graag met het duurzaam onderhouden van uw objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij hoog op onze prioriteitenlijst.

Werkfotos

Om meer inzicht te krijgen over onze werk en diensten. 

Tevreden Klanten

Ons huis staat nu te koop en zal vast een stuk sneller verkopen.

Jan en Suzan

Particulier

Duidelijke communicatie, mooi resultaat. Goed en betrouwbaar bedrijf!.”

Ivone  Heilling

Zakelijk

Prima werk geleverd, goed bereikbaar en goed geprijsd.

Peter Jan Mouris

Welzijn

Vraag nu helemaal gratis verblijvend offerte