Uw huis professioneel beschermen?

Wanneer moet uw woning worden geschilderd en hoe voorkomt u achterstallig onderhoud!

Hier volgt het antwoord op deze veel gestelde vragen. Aan de hand van voorbeelden van achterstallig onderhoud.Het tijdig herkennen van deze situaties kan u heel wat geld besparen. Gelukkig is er de professionele schilderdie samen met u naar deze situaties kijkt en zorgt dat het huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert.

Schildersbedrijf

De beste vriend van uw huis!

Uw woning heeft na verloop van tijd onderhoud nodig, dat weet u natuurlijk. Maar wanneer en hoe en waarmee moeten worden geschilderd? Dat is steeds de grote vraag waar u als eigenhuis bezitter mee kampt. Leest u onderstaande tekst eens rustig door, u zult hier een eerste antwoord vinden op bovenstaande vragenAls u een auto bezit, dan weet u nauwkeurig dat deze na verloop van tijd onderhoud nodig heeft.Uw auto vertegenwoordigt een bepaalde waarde die jaarlijks steeds minder wordt. Als bezitter probeert u door goed onderhoud dit waardeverlies te beperken, dat is in uw eigenbelang. Maar : Uw Woning is vele malen meer waard dan die auto.De waarde van uw huis is bovendien blijvend en neemt in de meeste gevallen zelfs fors toe.

Is het noodzakelijk

Maar net als in het voorbeeld van de auto, is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk.Het is in uw belang de kosten van het onderhoud door het tijdig professioneel laten schilderen van uw woning zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is.Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht met het vakkundig laten schilderen van uw woning.

De volgende voorbeelden helpen u die situaties te herkennenwaar zich de meeste problemen voordoen. Daarnaast geven zij aan hoe u verschillende ordergronden samen met uw professionele vakschilder kunt beoordelen, De volgende ondergronden komen aan de orde:HoutwerkSchilderwerk is onder te verdelen in binnenschilder en buitenschilder werk.

Beste staat van uw woning

Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Voldoende en regelmatig ventileren is dan ook noodzakelijk.Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buitenDe eindconclusie die kunt u zelf wel raden. Schilderwerk heeft na verloop van tijd een grondige inspectie nodig,zodat achterstallig onderhoud en hoge reparatiekosten tijdig kunnen worden voorkomen. Zo’n vakinspectie vereist de nodige kennis en ervaring die u het beste kunt overlaten aan de vak schilderWij kunnen samen met u naar de schilder – situatie in of rondom uw huis kijken en er voor zorgen dat het huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert.

Totaal vastgoed onderhoud

Het totaalonderhoud van uw vastgoed is onze eerste zorg. Wij helpen u graag met het duurzaam onderhouden van uw objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij hoog op onze prioriteitenlijst.

Werkfotos

Om meer inzicht te krijgen over onze werk en diensten. 

Tevreden Klanten

Ons huis staat nu te koop en zal vast een stuk sneller verkopen.

Jan en Suzan

Particulier

Duidelijke communicatie, mooi resultaat. Goed en betrouwbaar bedrijf!.”

Ivone  Heilling

Zakelijk

Prima werk geleverd, goed bereikbaar en goed geprijsd.

Peter Jan Mouris

Welzijn

Vraag nu helemaal gratis verblijvend offerte